UŞAK / MERKEZ - Malkoçoğlu Ortaokulu

Ock

Kas

Cumhuriyet Bayramımızın 100. yılını Malkoçoğlu İlkokulu ile birlikte coşkulu bir şekilde kutladık. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı bünyesinde 14-16 Şubat tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek olan "Türkçe Öğretiminde İyi Uygulamalar Konferansı" nda okulumuzu ve ilimizi İngilizce öğretmeni Dr. Halil Ziya ÖZCAN temsil edecektir. Okulumuz öğretmenleri Uzm. Yaşar Ceren SAĞCAN ve Kadir KACAR ile birlikte planladıkları ve uyguladıkları sözcük öğretimine yönelik araştırmayı öğretmenimiz konferansta sözlü bildiri olarak sunacaktır. Öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Haz

The More Motivation The Less Dropout in Schools isimli Erasmus projemizin final toplantısını 22-25 Haziran 2021 tarihleri arasında sanal ortamda okulumuzun ev sahipliğinde gerçekleştirdik.

May

Okulumuz öğrencilerinin, Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım derslerindeki çalışmalarından online sergi oluşturulmuştur. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Aşağıdaki linki tıklayarak sergimize ulaşabilirsiniz.